torstai 27. kesäkuuta 2013

Niisto

On tullut vuoden odotetuin hetki. Työelämä on niistänyt meidät tyhjiksi ja heittänyt kesäloman kynnykselle. Kiitos, lataa akkusi ja palaa tuottavana takaisin.

Kesäkuun viimeisinä päivinä työpostilaatikkoon sataa mainoksia syksyn kouluttautumismahdollisuuksista. Nyt joka iikka reettoriksi! Ei riitä, että olet hyvä - me teemme sinusta loistavan! Vaikuta puheellasi! Opi tehokkaita taitoja, joilla saat tahtosi läpi työelämän tiukoissa neuvotteluissa!

En minä halua tahtoani läpi. Minä olen niistetty, enkä tahdo vähään aikaan yhtäkään tiukkaa neuvottelua.

Uusi asenne! Rohkeudella menestykseen! Aamiaisseminaarilla tehostartti syksyyn! Tee vaikutus joka kerta, kun astut huoneeseen! (Kymmenen hengen palaveri, jossa jokainen osallistuja vuorollaan tekee vaikutuksen pelkästään astumalla huoneeseen - taivas varjele...) Tule verkostoitumaan ja keskustelemaan aikamme trendeistä! Ajankäyttö tehokkaaksi! Nyt Power Pointit eläviksi!

Tänään haluan nitistää joka ainoan Power Pointin. Unohtaa joka ainoan trendin, tehokkaat työmenetelmät ja salasanat. Kaikki lukemani kelvottomat ja loistavat tekstit. Palaverit, neuvottelut, väittelyt, deadlinet, sähköpostien liitetiedostot.

Tänään aion istua kuistilla ja kuunnella ääniä kesäillassa.

5 kommenttia:

 1. Jos tulee vitsillä sisään, niin tekee ainakin vaikutuksen:-D

  Ook säkin lömällä? Oonko mäkin siellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kompastuu ja kaataa tarpeeksi kuumat kahvit kollegan syliin, niin tekee pitkäaikaisen, jopa lähtemättömän vaikutuksen.

   S'oot niin lomalla! Mulla henkisen loman saavuttamiseen menee muutama päivä.

   Poista
 2. Ai, etkö lähde mun kanssa edellistä yhteistä koulutustamme täydentävälle bootcampille? Voisin leikkiä kamalaa ihmistä ja hiostaa sua kameran edessä. ;D

  Noh, työajatukset nurmikolle ja ruohonleikkurilla yli. Ihanaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-D Mietin bootcampia, jossa oli oikein takuukin! Voiskohan se tällä kertaa olla sellainen lempeä setti, jossa vastanäyttelijä kertoo, miten oot hyvä ihminen? Vaiko tällä kertaa aidon kaltainen panttivankidraama?

   Samoin ihanaa lomaa!

   Poista
 3. Bluehost is ultimately the best hosting provider for any hosting services you require.

  VastaaPoista