maanantai 4. marraskuuta 2013

Tule varpu riemulla, ota siemen multa

 Sain tällaisia... Oho, filtteri unohtui - sorisorisori... (gosh, no filter!)
No nyt on realistisempi. Niin siis sain tällaisia, jotka otin riemulla: minigrip rustiikkisia hamppunarulla sidottuja paperipusseja täynnä siskon kaverin keräämiä siemeniä! Oli pun. ja kirk. pun. ja unikkoa, joka oli kopio Marimekon kuosista, ja kelt.

Siemen on pipuraksi puristettu tiivistepakkaus toivoa keskellä sateista ja pimeää marraskuuta, jolloin maa ei ole edes martaana. Ensi kuussa on enää kolme kokonaista kalenterikuukautta vappuaattoon, ja sitten näitä voi jo alkaa ripotella (melkein)!

Iloista marraskuuta ja siskon kavereita kaikille!

12 kommenttia:

 1. Oho, en lukenu mitään!
  Selvitä nyt ennen vappukylvöä saako suoraa pun. kopiota maahan panna ettei vaan tule mitään itkua ja hammasten kiristystä.
  Mukavaa marraskuuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että meidän plagiointivalvojalinnut vetää ne kuitenkin nokkiinsa, kuten kävi ovikranssin, munakennojen ja hanhenrasvan.

   Samoin mukavaa marraskuuta! :-)

   Poista
 2. Vappu! Kohta! Jee! Kaikki on kiinni vain laskentakaavasta ja tästä matikasta tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja maanantai on työviikon puolivälin aatonaatto! :-)

   Poista
 3. Siis mikä vika on Luigin perintöminigripeissä, kysynpähän vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä kö ne on just hyvät, mutta mä yritän antaa lukijoille sellaisen kuvan, että meillä on kaikki rustiikkia ja seepiaa. Laitoin pipurat kuvauksen jälkeen takaisin minareihin.

   Poista
 4. Ihana bloggaus!
  Minä olen kylvänyt tänä syksynä kotimaisten omenien siemeniä parvekkeen muoviseen kukka-astiaan talveentumaan. On siellä vähän styroksiakin eristeenä, mutta saa nähdä, miten siemenien käy..

  Ja sitten, Jos aikaa ja kiinnostusta riittää: Sain kivan 'vuosi kuvina -haasteen ja antaisin sen eteenpäin muun muassa sinulle, mikäli sinua tällainen kiinnostaisi... osoitteessa: kaisareetta-t.blogspot.fi/2013/11/vuosi-kuvina-haaste.html.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kaisa! Onnea omenapuun kasvatukseen! Keväällä on sitten jännät hetket menossa, kun aurinko taas näyttäytyy. :-)

   Ja kiitos kivasta haasteesta! Täytyypä miettiä sopivaa paikkaa.

   Poista
 5. Nauratti, kun luin tämän. Ihana asenne!:) Suloista iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anna! Samoin ihanaa iltaa! Myrskytuulikin taitaa olla jo hieman laantunut.

   Poista