keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Kohtalon kotialbumi

 
Tässä minä, Kohtalo, iltakävelyllä. Pellon antimet on korjattu talteen ja nyt on aika siirtyä pihoille. Etenkin sille yhdelle, joka istuttaa minua varten papuja ja kuunliljoja. <3


Tässä kuva Virvestä - mukana myös Vasa. Kuvan ottamisen jälkeen Virve ja Vasa kokeilivat piiloutumista läheiseen puskikkoon. Korvat jäivät näkyviin, joten mielestäni se ei ollut hyvä piilo. Vasa ei tajuu.


Vastaan tuli myös Pikku-Mikko matkalla kanatarhalle. Minä sanoin "iltaa" ja se sanoi "a-bibedi-ba-bam-biidu".


Tässä minä sulaudun maastoon. Ne luulivat, että sähkö estäisi minua! Mutta meikäpeura keksi keinon pujahtaa aitauksen sisään ja sieltä ulos naruja hipaisematta ja opetin sen kahdelle serkullenikin! No one beats Kohtalo! No one!

10 kommenttia:

 1. Iltasatu ja -naurut, done! Kiitos :)

  VastaaPoista
 2. Anteeksi vaan, täytyy tunnustaa että taas hymyilin :)
  Täytyy tähän lopuksi sanoa muutama lohdutuksen sana, onneksi nuo eivät ole susia eivätkä karhuja. Tosin karhunpoikanen olisi ehkä parempi piiloutuja, uskoakseni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on ollut todistettavasti yksi susi ja yksi karhu. Susi muutama vuosi sitten ja karhu viime kesänä. Meillä taitaa olla varsinainen eläintarha. :-)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kuusimetsässä lymyilee suorastaan Scatmanin veroinen villieläin.

   Poista
 4. Näitä tallustajia meilläkin riittää. Oli pakko heitellä jo verkkoja paikoilleen puutarhaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne tosiaan syövät kaiken, mitä on tarjolla. Onnea talvisuojaukseen! :-)

   Poista
 5. Juuri kuulin etelärannikolla asuvilta vanhemmiltani, että tänä syksynä ei pihaan saakka ole tultu herkkuhetkiä viettämään... Ainakin syysleimut ja hortensiat saivat olla (pitkästä aikaa) rauhassa...

  Ihmeellistä tuo, että sähkökään ei tepsi!

  Enivei, mukavaa viikonalkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne etelärannikon peurat on käyttäneet ilmeisesti puskaradiota ja tulleet meille koko sakki. Äsken oli taas kolme syömässä kehäkukkia perimmäisellä kasvimaalla.

   Samoin mukavaa viikkoa! .-)

   Poista