keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Luovuta jo, sanoi naapuri

Kyllä. Tämäkin omenapuu oli ympäröity verkolla ylös asti. Lumikinokset kuitenkin kasvoivat ja kasvoivat, joten ristihuulet pääsivät helposti pujahtamaan yläkautta verkon sisään. Siitä oli sitten kätevä kaverin kanssa napostella kaikki, mitä irti sai.

Naapurin mukaan täällä menestyvät korkeintaan narsissit ja maksaruoho, jos ne istuttaa piiloon jonnekin ja jos on hyvä pöllövuosi.

Fauna käy päälle ylhäältä, alhaalta ja sivuilta. Jos ne jostain syystä joskus kiertäisivät istutukset, omenatarhaan putoaisi varmaan meteoriitti. Tai maa aukeaisi kasvimaan kohdalta ja nielisi parsakaalit. Tai kasvihuoneen kohdalle ilmetyisi paikallinen ikijää.

4 kommenttia:

 1. Tuo on niin turhauttavaa. Verkoista huolimatta meilläkin päästiin nakertamaan kriikunaa, luumua ja yhtä omppupuuta.

  Myyrät sentään loistaa poissaolollaan. Luin just vanhasta muistikirjasta, miten vuonna 2006 myyrät söi meiltä 90 puuta/pensasta. Nice.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myyrät ja jänöt kuolisivat nälkään ilman meitä.

   Poista
 2. Edellisen kotini pihalla (kaupungissa) oli mielettömästi pupuja. Vaikka kuinka verkotin ainokaiseni omenapuun niin jäljet näyttivät siltä kun pupu perkule olisi vain mennyt sisään ja kalunnut kaiken. Toiselta puolen aita oli rytyssä vaikka mistään ei lunta pitänyt tulla päälle. Täällä kodissa meillä on paljon pupuja, fasaaneita ja noin miljoona naakkaa. Ihan riittävästi siis elämää ja marjani menevät varmasti parempiin suihin

  VastaaPoista
 3. Nykypuput ovat teknistyneet. Niillä on mukanaan apulaitteita, joilla ne nyhtävät istutukset millaisesta raosta tahansa.

  VastaaPoista