keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Kalevi jää taaskin ilman

Kalevi, tuo sorsamaailman nörtti, löysi jälleen kotilammelleen. Siellä se lipuu viime vuoden tapaan yksikseen peilityynellä pinnalla, ees taas, ees taas. Ainoa ääni, joka kuuluu, on pieni tössähdys Kalevin saavuttaessa lammen reunan. Tössss.

Tänäkin vuonna Kalevi jää ilman. Se ei edes yritä. Ehkä se ei tiedä, ettei varpaat harottaen koiraa uimalla pääse puusta pitkään. Tekisi edes jonkun tosi hienon puolisukelluksen.

(Kuvitelkaa nyt, että tapaatte unelmienne jampan lomaparatiisin uima-altaalla. Jamppanen molskahtaa altaaseen, lähtee pontevasti uimaan koiraa ja kopsauttaa etuhampaansa vuorotellen ensin altaan toiseen päähän ja sitten toiseen. Tätä jatkuu tunnista toiseen, illasta toiseen. Kyllä siinä unelmien jampasta tulee äkkiä pelkkä jamppa vaan.)

Go, Kalevi, go.

10 kommenttia:

 1. Voi Kalevi, jospa sitä onnistaisi tänä kesänä...tai ehkäpä se on leski, joka ei vielä tohdi heittäytyä uuteen suhteeseen ja on juuttunut samoille "raiteille" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta... Tai jos sen tyttöystävä onkin lähtenyt jonkun sellaisen matkaan, joka osaa kroolata.

   Poista
 2. Anteeksi Kalevi mutta tirskun täällä :) Toivottavasti sorsamaailmasta löytyisi Kyllikki kaveriksi nokkaa kopsauttelemaan, onhan se hauskempi uida kaksin. (Jamppa vasta naurattikin, näin oikein silmissä tämän hemmon....)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten kuuluisi kaksinkertainen "tössss"!

   Poista
 3. Kalevi taitaa olla vähän yksinkertainen. Meidän pihalla on yksinkertainen kirjosieppo, joka tänäkin aamuna oli hätkähtämättä nokatusten 3 koiran kanssa, eikä edes pudottanut matoa suustaan.

  VastaaPoista
 4. Kokeillaan, jos pudottaisi madon nähtyään kolmannen siskon paplareissa.

  VastaaPoista
 5. Kalevi on kuin takakammarin poika ilman äitiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä on varmaan vedenalainen pleikkakin.

   Poista