sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Kevät sai

Ihan varmasti sai, koska a) talitintit ovat aloittaneet konserttinsa, b) siemenpussukat selvisivät III-vyöhykkeen kautta meille ja c) sisäinen remonttikarhu on herännyt talviunilta. Jälkimmäisestä myöhemmin lisää.

Sisko itellasi pussikaupalla toivoa ja blogiystävä lähetti yhtäkkiä iloisen yllätyskirjan - nämä siivittivät aatokset kohti vehreyttä samalla kun hemmottelin itseäni ostamalla uuden lumikolan <3.

Olemme edelleen täysin omavaraisia lumen suhteen. Näpersin jäälyhtyjä, joiden asettelu vaati kahlaamista lumessa - tosin vain parin päivän ajan. Sen jälkeen nautin valkkarista elikkäs valkohäntäpeurasta: Kohtalo alkoi hyödyntää samoja polkuja, jotka pysyivätkin sitten kätevästi auki.

Kohtalo kävi kahden (2) muun lähiruoan kanssa pureskelemassa kuusia (liian) lähellä sinistä kukkapenkkiä ja keksi uuden tehokeinon: viime keväänä istutetun syreeniaidan tallaamisen. Siitä päältä on niin mukava kävellä, kun hennot syreeninoksat rapsahtelevat hauskasti poikki sorkkien alla. Yllä Kohtalon jälkiä.

Ja niin ihanaa kuin olikin leipoa piparkakkuja ynnä

tunnelmoida kynttilöiden valossa, niin kyllä kevään nyt sietää saada. Heippa, joulu.

4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Toivotaan että se kevät tulisi nopeasti, me hukutaan lumeen :D

  VastaaPoista
 2. Saa nähdä miten käy mun siemenistä kasvattaminen. Ajattelin aikaisemmin, että kerrankin talviloma on tänävuonna aikaisin eikä sotke kasvatuspuuhia kunnes... Varasin toisen talviloman pääsiäiseksi. Mistähän saisi tomaatinalkujen hoitajan:)

  VastaaPoista
 3. Kylvösuunnittelu ja siemenpussukat! Auttaa talvifiiliksiin lähes yhtä hyvin kuin hyvä punkku ;)

  VastaaPoista
 4. Mulla on kans b ja c. Ja multaa kynsien alla! Päheetä.

  VastaaPoista